В едно от най-откровените си интервюта, фолк певицата Емилия разкрива защо има напрежение между нея и бившата съпруга на Коко Динев - Анелия.

"От това, което съм видяла, Анелия иска да получава всичко и на момента, без да се съобразява с никой и без да мисли дали ще нарани някого. Тя е толкова амбицирана да успее в личния си живот и кариерата, че би смачкала всеки човек, който й се изпречи на пътя. Това създава доста напрежение и от там идват всички конфликти", споделя Емилия в новия брой на списание Story, пише bliasak.bg.

"Иначе за мен войната е отдавна приключила. Има и други неща, които не искам да споделям. Не съм човек, който ще тръгне да разказва различните битови истории, които са се случвали. Защото тава са постъпки на доста незрял човек. Не искам да се изкарвам майка Тереза, сигурно и аз имам някакви грешки, предизвиквала съм я, по някакъв начин съм й била дразнител. Така или иначе съм в позицията на крадлата на мъже...", допълва блондинката.

"Минаха седем години, тя не ни остави намира. По един или друг начин доста напрежение ни е създавала. Тогава бях на 24-25 години, на всичко скачах, на всичко се палех, много плачех и много нерви изхабих. Несправедливостта много ме дразни и може да ме изкара извън равновесие. Сега вече поулегнах", заключва Емилия.