Емилия и Коко Динев са жестоко скарани.

Причината отново е вечният дразнител между двамата – Анелия, но този път бившата на Коко не е единствената ябълка на раздора.

Всъщност клечката, която разпали огъня, е дъщерята на Коко.

Оказва се, че решението на бившия футболен бос да отпразнува 11-ия рожден ден на дъщеричката си Ивон единствено с майка й Анелия, без да покани настоящата си половинка, разгневило до краен предел Емилия.

Празникът се състоя по традиция в ресторанта на Динев „Кошарите“ броени дни преди Нова година.

Според близки на семейството напрежението помежду им назряло още когато за поредна година Коко заявил на Емилия, че ще се наложи да й откаже мечтаната почивка на някоя топла и екзотична дестинация, защото иска да присъства на празника на щерка си.



Ден по-късно нервите на гласовитата блондинка се опънали до краен предел, след като Анелия побърза да разпространи снимки от забавата, на която с бившия й съпруг приличат на щастливо семейство, щракнали се до малката Ивон.

„През последните 11 години краят на всяка една година е белязан от най-хубавия празник и най-щастливата усмивка – тази на Ивон, която се появи в живота ни малко преди Нова година. Обичам те, мама“, сподели изпълнителката в официалната си фейсбук страница.

„Как смееш да ме унижаваш така публично? Нямаш никакъв срам, омръзна ми да се излагам пред тази шафрантия, макар да ти е бивша жена“, избухнала Емилия, пише hotarena.net.