Вторият дует на Емилия и Тони Стораро се наложи като един от хитовете на есенния сезон.

Парчето е сред най-желаните в нощните клубове, а видеото направи и 5 милиона само за месец.

“Пея я минимум по два пъти на всяко участие. Ако не започна с нея, веднага си я искат и пеят заедно с мен. Доколкото знам и с Тони е така. Напоследък нямаме общи участия и я пеем поотделно, което е единствения недостатък на тези дуети“, споделя Емилия.

Певицата е готова с единадесетия си албум, който е най-очаквания до сега от всички най-запалени нейни почитатели.
Напомняме Ви, че последният попфолк албум “Смелите си имат всичко“ бе представен през юни 2012 година. От него се откроиха и няколко емблематични хита за певицата – “Смелите си имат всичко“, “Ще чакам да ми звъннеш“, “Грешница“, “Моята половина“, “Свързано е с теб“, “Не се променям“ и “Просто те убивам“.

“Интересен продукт се получи. Всички песни от 2012 -та до сега, събрани на едно място. Останаха само финалните корекции по обложката, която искам да бъде малко по-различна от тези, които съм имала до момента, точно защото повечето песни са познати. Нарочно не се обвързвам със срокове, за да не станат разминавания, които не са приятни, но в рамките на тази година албумът ще бъде факт“, разкрива Емилия пред www.planeta.tv по повод предстоящия си единадесети албум.