Изненадващата новина за годежа на Емилия с милионера Жорж Башур активира слуха, че е бременна. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ подхранва мълвата с всяко следващо свое участие, тъй като е видимо напълняла. В това се убедиха нейни почитатели, когато я видяха преди дни на сцената в столичен клуб, пише HotArena.

Емилия се беше пременила с прилепнала рокля, която описваше наедрялото й коремче. Фолк певицата засега не коментира въпроса, но пък е доста словоохотлива по този за годежа си.

„Тук има любов и то огромна и от двете страни. В момента съм много щастлива жена“, сподели Емилия. Тя допълни, че предложението за годеж било доста неочаквано. Хитовата пайнерка подчертава, че моментът бил изключително вълнуващ, но тъй като е много личен, предпочита да го запази за себе си. „Да, сватба ще има! Всъщност сега, когато се събрахме, и знам, че това, което изпитвам сега, никога досега не съм го изпитвала. Сега ми е мечта, наистина. Защото преди е било различно. На всяка възраст любовта е много различна. Сега съм много осъзната, знаем какво искаме, и не искаме да губим секунда време. И честно казано, да, мечтая си за този момент“, призна звездата с широка усмивка, цитира „Уикенд“.

Емилия няма търпение да се омъжи за любимия си, но никак не се вълнува от подробностите около предстоящата сватба.

За певицата не е от особено значение каква ще е булчинската й рокля, нито къде точно ще се венчае. „Само искам да съм влюбена. Не мечтая за рокли – минах този етап. Мечта ми е да съм с човека, с когото съм в момента“, сподели певицата. Тя допълни, че е истински благодарна на Господ за всичко, което има. Друго не можела да си пожелае, освен това, което има в момента.

Бившата половинка на Коко Динев се старае да говори много за щастието си в личен план, но не винаги успява. Вероятно заради постоянните романтични жестове от страна на Жорж Башур, а и вълнението около годежа и предстоящата сватба.