Емилия, Емануела и Есил Дюран се присъединиха към благотворителна кауза в помощ на детско-юношеската школа по баскетбол във Варна.

Звездите на музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” дариха по един свой тоалет, който да бъде представен на благотворителен бал, а средствата, получени от продажбата му, да бъдат използвани за възстановяването на зала “Приморец”, където много деца да спортуват всекидневно.

Кампанията бе подкрепена от областната управа и общинската администрация на Варна, Министерството на труда и социалната политика и бе уважено и от представители на Варненската и Великопреславска митрополия. Каузата в подкрепа на детско-юношеската школа по баскетбол във Варна набра над 45 000 лв. от гостите и дарителите, участвали в благотворителния бал.

Емануела бе предпочела да изпрати свой тоалет в синьо и черно, популярен сред феновете и от нейни сценични изяви.

Емилия дари рокля, която е уникален модел Just Cavalli 2013/2014. Звездата се е представяла с нея на концерта “12 години Телевизия Планета” през ноември 2013, както и в коледната програма “Една нощ в Приказките” същата година.

Величествената златна рокля, предоставена от Есил, е неин авторски модел, включен в стартовата колекция при откриването на галерията й. Певицата бе предоставила вечерни тоалети от свои колекции за красивите момичета, които бяха ангажирани с организацията на вечерта.

На финала Есил Дюран зарадва гостите и с букет от своите емблематични хитове.