Ако до вчера "Издислав“ на Фики Стораро беше на мушката на подигравките заради безумният английски на изпълнителя, то сега колежката му и бивша дуетна половинка Емилия е на път да го засенчи. Песента й "Deals", която е съвместно с ултра скъпия Кости я помете, вместо да и създаде имидж в чужбина.

За проекта си с хитмейкъра Кости Йонита, любимият на блондинката се е бръкнал над 10 000 евро, разкриват източници на HotNews. Румънецът е един от най-скъпите композитори на Балканите, а за да имаш парче с него трябва доста сериозно да се изръсиш. При това той не прави продукции с всички, които могат да си го позволят. Емилия или по-скоро човека до нея - Башур е готов на всичко, за да издигне жена си на пиедестала, убеден че тя може да има международна слава. Именно поради тази причина налива като обезумял тежки суми в кариерата й, обсъждат наблюдателни. Феновете на блондинката от Гълъбово обаче са на мнение, че най-старите й проекти са точно нейната стихия, а тепърва да се прави на модерна или втора Галена е просто абсурдно и безуспешно начинание.

Като абсурдна и смешна я определят и в опита й да пее на английски език. Меломаните коментират, че нивото й пада под това на Фики, който беше усмян преди време заради прочувственото си Is This Love, именувано иронично "Издислав" заради кофти английския на певеца.

"По всичко личи, че английският на певицата е на ниво третокласник и досега не го е практикувала", коментират в средите. "Текстът е безсмислен и граматиката е неточна. Емилия е изпяла песента много добре, но бих я посъветвал да записва песни на чужди езици с хора в студиото, които говорят и разбират дадения език. Нормално е да има акцент, но на нея не й се разбира!“, „Английският й нещо май не е както трябва. Трябва да поработи над произношението“, коментират под видеото.