„Жалка си“, „Тази да не ми се мярка пред очите“ и още куп злобни реплики си размениха Анелия и Емилия по време на 11-годишните награди на ТВ Планета.

Слава Богу, изцепките не станаха пред очите на публиката, а зад кулисите, където двете певици бълваха неприязън една срещу друга.

Анелия и Емилия бяха разделени на два лагера, в които се ругаеха една друга пред колежките си. Вероятно повод за поредния жесток скандал бе награждаването на Анелия за Изпълнителка на годината – най-престижния приз. Емилия е знаела за евентуалната победа на врагинята си и естествено не й е станало приятно, че точно Анелия печели голямата награда.

„Тази да не ми се мярка пред очите“, съскала певицата срещу бившата жена на Коко Динев.

„Поведението й е жалко. Проблемът е в нейната психика, в нейното съзнание и в нейната глава. Винаги ще имам интелигентни отношения с бащата на детето ми. Не желая да участвам в такива евтини скандали и повече няма да коментирам. Хубаво е тя да си преодолее тези неща, иначе само тя ще страда“, заяви наскоро Анелия, пише „България Днес“, цитира hotarena.net.

Анелия през цялото време си говореше с Нелина – първата жена на Коко Динев, с която няма никакви проблеми и не дели нищо.

Камелия пък не се ограничи със скандалите само зад кулисите. Блондинката излезе на сцената гордо по халат и домашни чехли в знак на протест срещу Митко Пайнера. Тя бе възмутена, че на тези награди няма да се излъчи Певец и Певица на годината, а ще са обединени като Изпълнител на годината.

Изцепката й предизвика куп интриги. Андреа излезе на сцената й каза, че подобни провокации са излишни. „Дошли сме да се забавляваме. Трябва да се подкрепяме, а не сами да плюем собствения си жанр“, заяви Андреа.

Но както знаем подобни скандали са нещо естествено в среда, където 90% от присъстващите са жени. Особено зад кулисите на Пайнер винаги се чува змийско съскане…

Снимки: Булфото