Емилия и Анелия са двете поп – фолк звезди, които ще се пуснат за участие в новото издание на „ВИП Брадър”.

Това разкриха хора от кухнята на предаването и допълниха, че Коко Динев лично е платил на продуцентите да ги вземат, за да имат възможност един път завинаги да изяснят отношенията си и да се свърши.

Припомняме, че преди броени дни лично шефът на „Пайнер мюзик” инж. Димитров разкри, че в новия „ВИП” ще влязат точно две от неговите певици. Той не пожела да разкрие имената им, но истината така или иначе лъсна наяве.

Слуховете за новата война между Емилия и Анелия докара почитателите на светските скандали до възторг, защото изнервени от дългия престой между четири стени, певиците със сигурност ще се хванат за косите.

Въпреки че те лично обявиха края на битката за сърцето на Коко, напрежението между двете затворени в клетка тигрици неиминуемо ще се изостри, пишат от sandalno.net

„Досега се любувахме само на виртуални изпълнения във „Фейсбук”, но влязат ли в Къщата – ще има шамари в ефир. Дори и те самите да не го искат, сценаристите със сигурност ще им подготвят доста неприятни сцени, за да се изнервят. А представете си какво ще се случи, ако самият Коко Динев реши да се навре между тях – пух и перушина ще хвърчат”, коментира заинтригуван потребител на социалните мрежи.