Фолкзвездата Емилия и половинката й Коко Динев чакат второ дете, научи „Монитор”.

Спекулации за бременността й се появиха още преди няколко месеца, но тогава певицата обясни наедрялото си коремче с приема на антидепресанти.

Те й помагаха да тушира паник атаките, заради които временно разреди участията и медийните си изяви. Сега обаче е видимо, че изпълнителката на California е качила повечко килограми, които освен на силуета й се отразяват и на овала на лицето й. Че излиза за бис в майчинството Емилия загатна и в интервю за Планета тв миналата седмица. На въпрос кога ще издаде албум, тя отговори, че при хората на изкуството нещата винаги се случват в последния момент.

„Ще бъде поп-фолк албум. Правя си планове, но върху тях винаги тегне една въпросителна, защото винаги нещо може да се обърка. В близките 5-6 месеца няма да стане, случи ми се нещо, което много исках”, обясни гласовитата блондинка. По време на разговора тя бе с широка бяла туника, което допълнително изостри любопитството на феновете по темата с наследника й.

В социалните мрежи закръжи и предположението, че с Коко Динев са вдигнали тайна сватба, тъй като в интервюто Емилия го нарече свой съпруг. До сега певицата избягваше подобна крачка заради досадната бюрократщина, която я чака при евентуален развод. Емилия и собственикът на столичния ресторант „Кошарите” са заедно от 15 години.

От миналата есен двойката премести постоянния си адрес от Сандански в София тъй като синът им Иван тръгна в първи клас. Това ще е трето дете за Динев, чиято първородна дъщеря Ивон е от брака му с певицата Анелия.