Бизнесменът, по-известен като "оплодителя на фолкпевиците", най-накрая се решил на сериозната стъпка и се обяснил в любов на Емилия. Двамата вече планирали и церемонията, която щяла да се състои в края на лятото на следващата година, пише БЛИЦ

Емилия така и не можа да преглътне факта, че съперничката й Анелия е единствената, с която досега Коко Динев е имал законен брак. Тя често избухвала и подозирала любимия, че иска да се върне при бившата. Заради всичко това между блондинката и бизнесмена често избухвали скандали и всеки път тя му поставяла ултиматум, че ще го напусне, ако най-накрая не се реши да й предложи брак, цитира lifestyle.bg.

Последния път, когато се стигна до разрив с Коко Динев, отново Анелия се оказа в дъното на раздора. Емилия се вбесила, че той се изръсил с пари, за да плати концерта на бившата си в НДК. Тогава тя си събрала багажа и заявила, че го напуска. Явно натискът се оказал успешен, защото сега Динев демонстрира страст, по-силна от всякога, коментират приятели и на двамата.