Коко Динев и Емилия са разделени за пореден път, но в този случай може да се окаже окончателно.

Певицата и бизнесменът вече не живеят заедно, като Коко дори я е оставил сама да се оправя за първия учебен ден на сина им Иван. Това пролича и от последното интервю на певицата.

Акцентът беше подготовката около първия учебен ден на Иван и Емилия нито веднъж не спомена Коко. Би следвало като баща Динев да взима дейно участие в приготовленията, но явно и там бизнесменът липсва.

Нещо повече. Емилия на няколко пъти натърти, че за възпитанието на Иван й помага майка й, с която взимали по-важните решения за отглеждането на малкия.

„Мисля, че Иван още не осъзнава какво е първият учебен ден. С майка ми се шегуваме с него, че свършиха вече волните игри“, „Благодарение на майка ми, на мен, на семейството ми, той е много добре възпитан“, натякна Емилия, без да спомене нито веднъж Коко Динев.

Очевидно певицата не дава заслуги на мъжа си за възпитанието на сина им.

Причината за раздялата не е ясна, но по всяка вероятност става въпрос за друга жена. Динев, който е известен като Коко Стоте певачки, не е от верните мъже и често е бил хващан в изневяра от Емилия. Сега обаче нещата явно са по-сериозни и певицата не успя да го скрие, пише hotarena.net.