В първия ден на август, две от звездите на музикална компания “Пайнер” – Емилия и Малина, ще бъдат специални гости в програмата на Международен фолклорен фестивал в Завет, който ще се състои в деня, когато градът чества своя празник.

Фестивалът е наложен като традиция, провежда се през две години и в него ансамбли от различни държави представят традиционните си танци, песни и култура. С всяка изминала година интересът към фестивалът се увеличава и тази година той отново е сред водещите събития в тази област. Съвсем закономерно Емилия и Малина са подготвили празнична live програма, в която гостите могат да се насладят на жанрово разнообразие и хубава музика, пише planeta.tv.

Малина е известна с това, че винаги успява да впечатли публиката със своето сценично представяне, като и този път готви оригинално шоу, с което да изненада всички присъстващи.

Емилия също ще блесне на сцената в Завет и ще остави спомен за дълго със своите прекрасни изпълнения на българска народна музика и на песните от първия й фолклорен албум “Ех, Българийо, красива”, който очарова всички българи.