Специални гости в предаването “Фолкмаратон” са Емилия и нейният колега и дуетен партньор Сакис Кукос. Емилия разказва интересни подробности за последния си супер успешен проект с Цеци - Лудата глава, “Калифорния”.

Песента, която само месец след своята премиера, има над 3 000 000 гледания в канала Planeta Official в You Tube, песента, която разби класациите като завоюва безапелационно първите мести. Факт е, че се роди нов хит на Емилия, която от своя страна не скри, че е много щастлива от този успех. Певицата вдига завесата и относно плановете за издаването на новия си поп-фолк албум. Обичаната изпълнителка не пропуска да изкаже огромната си благодарност и на своята първа музикална любов - народната музика и своята учителка Динка Русева.

Емилия провокира любопитството на феновете с твърдението, че е на път да се сбъдне една от най-големите си мечти. С много любов разказва и как ще празнуват семейно рождения на нейния син Иван.

От Гърция специално за “Фолкмаратон” пристигна Сакис Кукос, който е голям приятел на телевизия “Планета”.

Той говори за най-новия си клип “Pare ton dromo”, който се радва на своята българска и гръцка премиера. Той разкрива как са протекли снимките на видеото при екстремна температура от -3 градуса. Дава експертната си оценка за най-големите хитове на Балканите.

На финала Емилия и Сакис Кукос заедно разказват за общите си проекти и как ще празнуват Великденските празници.

Източник: Planeta.tv, снимки: Веселин Скерлев, Светослав Кюрчийски