Свикнали сме в попфолка модния тон да диктуват Галена и колежката й Цветелина Янева, но с днешна дата се задава нова сериозна конкуренция в лицето на Емилия. Откакто смени мъжа до себе си, блондито проявява нестандартен моден облик, за разлика от предишни години, когато просто залагаше на едноцветни роклички ала конфекция made in Bulgaria.

HotNews се натъкна на сериозно сходство между визиите на Цветелина Янева и Емилия. Дори и обувките на висок ток и с прозрачно покритие са им еднакви. Единствено слънчевите очила и изрязаното парче плат в деколтето са разликите в тази екстравагантна визия. 

Коя обаче е първа? Изненадващо в този моден двубой ще признаем, че ветеранката на попфолка най-напред се е появила с този ефектен принт.

Браво, Емилия е първа!

Справка в Инстаграм страницата на Емилия показва, че тя е дефилирала с такава визия на свое участие в разгара на това лято - през август. Едва преди три дни по-младата й колежка Цвети Янева е излязла "на разходка" с този комплект в същия десен, а поводът е Хелоуин. Модният тату плат е част от модната колекция на световен моден бранд. Сценичната дреха определено ни препраща към световната сцена, където имена като Лейди Гага отдавна налагат тази модна линия.

Цветелина Янева показа визията едва преди дни.