"Мисля, че съм известна с много други неща, а не с връзките си" - така категорично започна гостуването на Емилия в "Карбовски директно" по Нова телевизия.

Сред многото въпроси за личния живот на певицата, на първо място бе този за Коко Динев. Емилия призна, че няма желание връзката им да бъде узаконена с подпис:

"Вече не. Изпуснахме момента. Когато трябваше да се оженим, тогава се съобразявахме с нашите бивши половинки" - каза изпълнителката, цитира signal.bg.

По всичко личи, че гласовитата певица се замисля и за второ дете:

"Второ дете, когато стане, когато Господ реши" и допълни: "Имам едно прекрасно дете. Трябва да имаме повече бели деца в България. Трябва да има повече българи. Голяма националистка съм".

За да не бъде разбрана погрешно, Емилия поясни, че няма нищо против малцинствата. "Циганите нека да си живеят в тяхното си общество. Нямам нищо против тях" - каза тя.

Един от често задаваните въпроси към нея във всички интервюта е за взаимоотношенията между сина ú Иван и дъщерята на Анелия Ивон, чиито баща е Коко Динев.

"Децата... За съжаление не си играят заедно. Не съм аз причината. Когато са се срещали, Ивон е по-голяма с 5-6 години от Иван, или тя плаче или той плаче. Нещо не могат да се разберат. Децата са си деца" - обясни Емилия.

Наскоро Анелия каза в интервю, че Коко е любовта на живота ú. Емилия коментира пред Карбовски:

"Мисля, че вече всичко е минало и за Нелина, и за Анелия. Каквото било, било. Моята история е малко по-друга, не е като на Нелина, не е като на Анелия".

Емилия и Коко са имали връзка още преди той да се запознае с Анелия, но после животът им отива в други посоки:

"2001 година се запознахме с него. Тогава нито съществуваше Анелия, нито който и да било. Тогава имахме връзка, след което той се ожени, после аз и така..."

Изпълнителката не пропусна да защити Коко Динев, който през годините спечели интересна слава покрай връзките си фолк певици, като вметна:

"Коко е добър човек и това, което се пише за него са пресилени неща".

*Емилия

Голяма част от хората у нас коментират, че добрият стандарт на живот, който демонстрират фолк певиците, се дължи на възможностите на мъжете до тях:

"Емилия може да се издържа сама, без никакъв мъж до себе си. Емилия в момента се издържа сама, за разлика от много други колежки, които мъжете им ги обсипват с подаръци" - казва тя и не се страхува, че някоя колежка може да ú вземе Коко: "Какъв е смисълът да се притеснявам?".

Несъстоялото се кумство на Емилия и Коко Динев на сватбата на Константин и Надя е още една от публично обсъжданите теми от лятото насам.

Вече от дистанцията на времето, Емилия внесе яснота по въпроса:

"Преслава никога не е била канена с Коко. Писанията, които четем, това е тяхната връзка. Нещата се объркаха, защото точно по това време бяхме разделени. Коцето дойде вкъщи и покани Коко за кум, но тъй като бяхме разделени, аз отказах да стана кума. Съответно и Коко отказа. Заради мен се провали кумуването на Коко. Заради мен стана така, че не кумувахме на Коцето".

Вижте видео:

Емилия - "Осмелявам се"