Фолк певицата Емилия се появи тези дни с уникални ботуши на Филип Плейн, чиято стойност със сигурност е над 15 000 евро. Те обаче се оказаха доста стар модел на прочутия дизайнер, а първата светска персона у нас, която се е появила с тях е... Николета Лозанова. 

Ни Ло разходила ботушите-бижу още в далечната 2019-а година на рождения си ден, който поля бурно в столичен клуб. Те са запечатени във видеоклип, който може да бъде видян в YouTube. Луксозната находка е специален подарък от Плейн за плеймейтката, която ги разходила във втората част на празника си, като гостите на партито до ден днешен си спомнят за тях.

Едва три години по-късно с тези шеметни обувки се показва и Емилия, а паметливи бързо разконспирираха имитацията. Любимата на Башур упорито се опитва да догони своята конкуренция в попфолка - Галена. Тя за разлика от нея обаче внимава за подобни гафове и задължително ресърчва всяка визия, която увековечава в своите клипове. Певицата, която тази година ще видим като ментор в "Гласът на България", предпочита да носи само първа линия дрехи и аксесоари, по възможност от самата година на продажбата им. Галена има и специален екип, който да й подсигурява екслузивни дизайнерски парчета.

Видео в Ютуб показва, че ботушите са притежание на Лозанова още в далечната 2019-а година.

Лъскавите ботуши Емилия показва в новия си видеоклип "Турболенция", проект с румънските артисти Кости и Флорин Салам.