Новият имидж на фолк певицата Емилия е напълно изкопиран от визията на хитовата турска актриса Мерием Узерли.

Красавицата изигра ролята на Хюрем Султан в скандалния турски сериал „Великолепният век", които жъне успехи и в ефира на националната TV7.

В предаването на Николета Лозанова „Поверително" Емилия разказа как почти всяка вечер с любимия й Коко сядали пред телевизора и разпускали с турски сериали. „Изгледали сме всичките серии на „1001 нощ" и „Великолепният век". Много ми хареса визията на Хюррем Султан - и тя е със светли очи като мен, заради което реших да боядисам и аз косата си рижа", сподели изпълнителката на „Ти си ми".

Пайнерската фурия направо отишла при фризьора си със снимка на турската звезда и заръчала след боята в главата да бъде същата като игралната любима на Сюлейман Великолепни.

*Мерием Узерли

Пред приятелката си Весела Тотева, която водеше интервюто, Емилия открехна и изтърканата до болка вече тема за сдобряването й с първата жена на Динев - Анелия.

„Бяхме на кръчма с Коко и Анелия мина покрай нас. Дръпнах я, казах й да седне, за да си изясним отношенията и слава Богу се разбрахме като големи хора. През годините двете си казахме много лоши неща една за друга, което оправдавам като грешки на младостта", откровена бе Емилия.

*Емилия с новата прическа