Войната между Емилия и Анелия е на път отново да се развихри. Двете пайнерки почти не си говорят вече близо шест години, откакто блондинката отмъкна мъжа на колежката си. И след като преди седмици я захапа публично, сега не пропуска случай да метне по някоя отровна стрела към нея.

Какво точно делят двете диви не е ясно, но фолк певицата много умело успя да ужили бившата си съперница. Тези дни Емилия сипе суперлативи по адрес на колежката си Андреа и дори намеква, че тя трябва да бъде избрана за певица на годината. ''Андреа е много известна в чужбина. В България нямат такова уважение, колкото в чужбина – в Сърбия, Швейцария, Турция. Толкова много хора е събирала там и са я посрещали като истинска звезда'', започна да води агитация по адрес на Андреа Емилия, пишат от megalife.bg, цитира kliuki.bg.

Изпълнителката не пропусна да сподели и колко много се възхищава от интелигентността и красотата на колежката си. ''Мисля, че е много интелигентна жена и има някаква харизма в нея''.

Емилия обаче не пропусна да „клъвне“ минути след това Анелия. ''Естествено, че аз няма да кажа лошо за никого. Макар че за една друга колежка си изказах мнението, понеже при мен каквото ми е на сърцето, такова ми е и на устата''.

Явно е, че на Емилия още не й е минало от конфликта с Анелия, корените, на който и до днес си остават загадка. Певицата обаче не пропуска случай да ужили бившата си съперница с някой злъчен коментар по неин адрес, а сега и с опит да й отмъкне титлата ''певица на годината'', лансирайки като фаворитка Андреа.