Фолк певицата Емилия се появи на светско парти без половинката си Жорж Башур. До момента двойката винаги се отзоваваше на подобен род мероприятия в комплект, а с днешна дата наруши правилото да са неразделни под светлините на прожекторите, видя HotNews.

Емилия и мъжът й си разменят любовни клетви

Изпълнителката беше гост на награждаването с отличия Eleven Famous Awards в Студентски град. Тя получи най-смислената награда за всяка фолк дива, а именно Певица на годината. Отличието си Еми посрещна в компанията на своя озвучител. Колегата й Илиян, който цяла вечер не спираше да отправя комплиментите си към нея също получи приз и то за Най-добър певец.

Илиян не спря да хвали колежките си Емилия и Глория.

Със статуетката Музикален идол пък бе удостоена примата на попфолка Глория, която се появи в компанията на дъщеря си Симона Загорова, също отличена в една от категориите за Поп надежди на годината.

В разгара на вечерта Глория и Емилия изоставиха конкуренцията по между си и започнаха да се прегръщат и снимат заедно. През годините не веднъж медиите са коментирали отношенията им, като дори са ги изостряли заради бившия мъж на блондинката - Коко Динев, замесвайки го в интимност с конкурентката й. Емилия освен, че отричаше подобни интриги, изтъкваше звездния статус на Гло, сравнявайки я с успехите на Лили Иванова.

Глория написа мемоарите си

Емилия показа секси форми на макс.

В клуб Eleven беше забелязан снощи и гримьора Валентин Кулагин, който получи отличието за Най-добър гримьор. Друга риалити персона - Зорница Линдарева пък се появи на сцената на заведението, за да получи наградата за Най-добър рапър от името на наградения Dee. Водещата на събитието Елизабет Методиве побърза да провокира Линдарева с темата за връзката им, която неотдавна бе опровергана от бившата на Тачо.

Гло се черпи с шотове въпреки честото си въздържание от алкохол.

Митко от хитовия сериал на Нова телевизия "София Ден и нощ" пък се окичи с гръмкия приз Най-добър актьор.