Фолк певицата Емилия по възможно най – категоричния начин отрече новината, че ще прави сватба със своя възлюбен Коко Динев.

Тя обаче потвърди, че действително е получила от него нов и безумно скъп пръстен, който именно станал повод за клюките.

''Тук човек и ново украшение не може да си купи. Веднага ще се намери някоя умна глава която ще реши, че става въпрос за годежи и сватби. Само че в този случай, самата булка и представа си няма, че ще минава под венчилото. Слава Богу, отдавна се отказах от тази идея, защото така се чувствам по независима'' – сподели красивата блондинка.

Емилия допълни, че нито тя, нито Коко възнамеряват или дори са мислили за бракосъчетание. За да избегне повече инсинуации обеща, че ако някога се решат на подобна стъпка, тя лично ще информира медиите при първия удобен случай. Защото нямало смисъл да крие толкова хубава новина, пише skandalno.net.

''Представа си нямам кой ги съчинява тези неща за мене. Първо ме изкараха бременна, сега пък съм щяла да се омъжвам. И двете неща са чисти лъжи'' – каза тя.

В средите на музикалния бизнес пък тръгнаха упорити слухове, че Емилия прави всичко възможно, за да се докопа до наградата за ''Албум на 2012''. Желанието да бъде отличена се превърнало в мания и тя денонощно се тръшкала пред Коко Динев да направи всичко възможно и да спечели. Според непотвърдена информация дори му наредила да подкупи журито, за да е сигурна в успеха.