Личният живот на Емилия и Коко Динев твърде често е обект на обсъждане от жълти медии.

Никак не са малко спекулациите за семейните им взаимоотношения, а фолк звездата признава в "Открит микрофон", че се чувства безсилна да опровергава откровени лъжи, които се тиражират почти всяка седмица, пише signal.bg.

"Имаше много въпроси от типа: "Да каже дали Коко я е пребил"/смее се/. Знам, че на много хора им е интересно. Не съм жена, която ще се остави на такова нещо и не знам кой може да си мисли, че подобни неща са верни. Да, той има такъв имидж и аз няма да мога да го изтрия. Но вече сме други хора, друг е животът, други са нещата, така че не знам кой нормален човек може да си помисли... Още повече замесиха човек, който е в политиката. Нямам думи... Има хора, които знаят нещата в България как стоят и четат жълтите вестници, има хора, които не знаят. Но за всички, които са по-малки и не знаят, има и неща, които се пишат и са много верни, има и безумици, които аз самата чета и не знам да повярвам ли... Но гледам да се забавлявам. Какво да правя иначе, не мога да седна да се обяснявам каква е истината или моята истина каква е. Ето казвам сега истината, но който иска ще ми повярва. Имаше една максима: "Не се обяснявай, на приятелите си не дължиш обяснение, враговете ти никога няма да те разберат и никога няма да ти повярват" - казва изпълнителката.

И подчертава:

"И цялата история да разкажа, който си вярва там на жълтите неща и се отнася с подигравка, няма как да обясня на такива хора, нямам и тази цел".

Емилия споделя, че въпреки откровените лъжи, които се тиражират, няма как нещата да се променят, пише signal.bg. Певицата не крие, че често се е ядосвала за измислиците, които чете за себе си, но няма какво да направи.

"Единственото, което мога да кажа е, че тези жълти вестници правят луди пари на наш гръб. На този етап в България нищо не можеш да направиш. Много мои приятели, колеги са опитвали да ги съдят, да си търсят правата... Стига се донякъде, до кривата круша, не става нищо! Тук съм безсилна, нямам какво да направя, признавам си. Нямаме закони, не може по никакъв начин да ги спрем и да докажа аз наистина, че този вестник лъже за това, за онова. Писаха за разни мъже и какво ли още не..." - възмущава се още тя.