Емилия разкрива в ексклузивно интервю пред сп. LOVE Style, че не е бременна, както написаха някои медии.

„Имах здравословни проблеми. Всичко започна през май. Получавах паник атаки и все още съм на антидепресанти. Не можех да дишам. Изпадах в паника, когато ходех да пея”, споделя фолк певицата.

Заради това тя отложила свои участия и качила няколко килограма, но обещава да ги свали бързо.

Отрича обаче да е припадала на сцената. В момента се чувства добре, но поне още месец ще трябва да пие лекарствата, които лекарите й предписали, макар че до края на живота й могат да се появят още няколко паник атаки. При нея били провокирани от стресови ситуации.

„Малко ли неща преживях с Коко?! Но ние сме заедно, не сме разделени. Той няма намерение да ме оставя скоро. Мисля, че Коко не може без мен. Любовта ни е откачена, но ето че оцеля”, откровена е изпълнителката.

„Не съм простила това, което е имало между Коко и Преслава. Веднага ще кажа, че не обвинявам нея. Тя не е виновна за нищо, не ми е забила нож в гърба. Свободно момиче е и може да си прави каквото иска. Ако има виновни, то това сме аз и Коко. С нея и сега сме в прекрасни отношения и няма какво да делим”, откровена е Емилия.

Тя признава, че отношенията й с Анелия в момента са уникални. „Не можем да бъдем приятелки, но наистина сега се разбираме прекрасно”, завършва певицата.

Снимки: списание LOVE style, Фейсбук