Емилия довери, че не може да прости на бившата жена на Коко Динев - Анелия. Двете се помирили, но в никакъв случай не са приятелки, пише blife.

"От моя страна не може да става дума за прошка", каза блондинката.

Емилия сподели, че се притеснява да се засича заедно на празници с Анелия, тъй като в определени моменти не знае как да реагира, въпреки че определя себе си като много търпелив човек.

Певицата бе откровена и призна, че за тихата война, която двете с екссъпругата на Коко водеха дълги години, е виновен именно той.



"Аз смятам, че всичко ще е наред, ако един мъж постави ясно картите на масата. Коко обаче е много добър. Той не иска да нарани нито едната, нито другата страна. Той не искаше да й скърши хатъра, затова и най-вероятно не беше правилно разбран от Анелия".

Фолк певицата категорично заяви, че към днешна дата не ревнува Коко от бившата му жена.

Изпълнителката довери пред Кристина Патрашкова, че се запознала с Динев през 2001 година, когато Анелия все още не съществувала нито в живота му, нито на музикалната сцена. По-късно двамата се разделили без причина. Тогава, през 2003-а, Коко се жени за Анелия, а година по-късно Еми сключва брак с новия си приятел Красимир. След 2-3 години и двамата се развеждат и се събират отново, а любовта им е скрепена с появата на сина им Иван, който е кръстен на бащата на Динев.

"Първите години от връзката ни беше луда работа", признава Емилия, като уточни, че сега нещата вече са далеч по-спокойни.