Фолк певицата Емилия даде интервю за Петя Дикова и предаването й „COOLt”.

Изпълнителката заяви, че говори от името на новото й Аз, което вече не е онова дете, което се пали от всичко казано срещу него, а е станала по-смела и уверена в себе си.

Споделя, че жълтите статии служат предимно за забавление – например тя често се смее, когато чете статии за свои колежки, научи HotArena.net.

Жената на Коко Динев твърди, че не й пречи медиите да се ровят в личния й живот. Според нея във вестниците и сайтовете се пише за актуалните и би било проблем ако спрат да пишат за нея, например. Това би означавало, че вече не е интересна.



Съвсем спокойно заяви, че не й пречи да украси с лика си някоя корица или първа страница на печатно издание, а заглавието най-отгоре да гласи, че е набита.

Интервюиращият не пропусна да й зададе и въпроса, който обиколи новинарски и лайфстайл медии – за откритите фалшиви банкноти в казиното на Коко Динев.

Уравновесено и убедително Емилия изми и полира имиджа на бизнесмена:

„Коко няма от какво да се притеснява. Смея да твърдя, че е изряден във всяко едно отношение. Ние сме хора, които си плащат данъците. Плащаме доста скъпа цена, поради нещата, които се тиражират. Има и платени статии, създадени с цел да злепоставят някои хора. Аз не съм от този тип хора. В България така се получи, че ако имаш враг - за един месец можеш да го направиш най-черният на света“, категорична е оборотната изпълнителка.



Друг въпрос, който отдавна търси отговор, е дали ще има сватба. Певицата уби надеждите на феновете си скоро да я видят отново пременена в було и бяла рокля:

„Нямам мерак да бъда булка, била съм вече. Мъжа няма да си сменям, като гледам него и той няма намерение да ме сменя. Ще видим, на 50 като станем, тогава може и да се случи“.

Иска ли второ дете от мъжа до себе си - Емилия заключи:

„Искам второ дете, най-хубаво би било да го родя на 35-36 години, когато съм по-спокойна и по-зряла. Живот и здраве, разбира се, освен ако не се появят някакви проблеми и да не успея да забременея.“