Малко преди да свърши 2019 година, Емилия направи своята лична равносметка за последните 12 месеца и използва случая да опровергае информацията, че зарязва фирмата „Пайнер” и ще се продуцира сама с помощта на заможния си мъж. Ето какво сподели изпълнителката със своите фенове: „В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип,които са неотлъчно до мен,на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години,които сме заедно.

Искам да подчертая,че продължавам да бъда част от фирма Пайнер и отделянето ми в личен видеоканал emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми.Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти.

Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видяни,както и подготовката за всичко предстоящо. Най-специалните благодарности искам да бъдат за моите почитатели, които имат най-голямата вина да съществувам като ЕМИЛИЯ”.

снимка:инстаграм емилия