Коко Динев пак е започнал да пердаши жена си Емилия, мълви се усилено в чалга съсловието.

Бизнесменът, който е почти напълно разорен, не можел да сдържа гнева си и отново си позволявал да удря половинката си. Този път дори надминал себе си в агресията, разказват близки до певицата.

Вечерта преди наградите на телевизия „Планета" между двамата избухнал страшен скандал. Бизнесменът за пореден път стабилно се почерпил и започнал да налага жена си с юмруци, мълви се в бранша. От ударите Емилия паднала на земята и си разбила лицето в ръба на кухненската маса. Доказателство за разигралата се грозна драма е снимка, която певицата сама качи в личния си профил в социалната мрежа, без да се усети как ще се издаде. На фотото красавицата е в гримьорната, където я подготвят за предстоящото събитие. Гримът й още не е завършен и на лицето й ясно се забелязва раната. Много от феновете й се притесниха какво може да се е случило, но дружно се обединиха около идеята, че най-вероятно това е част от макиажа й и певицата се кани да влезе в роля заради песента си с Борис Дали - „Обичай ме", чийто клип е със сходни мотиви.

След излизането на сцената на наградите на „Планета" обаче веднага стана ясно, че по сценарий Емилия няма да влиза в роля, раната на лицето й бе усърдно прикрита, а визията коренно различна.

Гласовитата изпълнителка изглеждаше доста тъжна и умислена, дори отнесена. При изпълнението на въпросния баладичен хит с Борис Дали Емилия си забрави текста, но бързо успя да го отиграе с помощта на дуетната си половинка.

„Възможно е да има бели петна заради удара по главата", притесняват се близки до певицата. Според запознати красавицата минава през период на криза и главният виновник за това е Коко Динев, който избива комплексите си върху нея заради потъналия си бизнес и разклатените финанси. Както „Всеки ден" първи писа, хитовата му в близкото минало кръчма „Кошарите" вече е пред фалит, наложи се да продаде и казиното си на Кулата.

*Емилия с Борис Дали на наградите на Планета, сн. Булфото

сн.: Фейсбук