Фолк певицата Емилия съобщи една новина, но издаде друга. Докато се хвали за успехите на новия си проект, изпълнителката всъщност разкри със снимков материал, че очаква дете. Към поста си в Инстаграм, тя публикува две снимки от участие, като на втората ясно се виждаше издайническото коремче.

Наскоро около пайнерката се заговори, че прекъсва музикалната си кариера, като за тази й стъпка се предполагаше, че е свързана с нейната бременност. На кадъра от нейно участие, Емилия е с червен панталон с висока талия, а коремчето изпъква още повече, за да ни подскаже, че тя ще дари с рожба своя любим Башур.

"Много съм щастлива от резултатите, които показва “Турбуленция”, oт цялото внимание,вашата любов и загриженост,но имах нужда да забавя темпото.Предстоят все по-интересни проекти за които нямам търпение да ви споделя,но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви", написа звездата. Очевидно блондинката ще работи и по време на бременността си. Така, че спекулациите, че се оттегля от сцената са очевидни.

Забавянето на темпото издава нужда от почивка, а издайническата снимка бе качена от изпълнителката само няколко часа преди днешния рожден ден на мъжа й Жорж. Двамата нямат общо дете, но явно хубавото за тях тепърва предстои."Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни.

Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!!
Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж", честити Емилия празника на съпруга си.