Фолк звездата Емилия дари тоалет от сценичния си гардероб на благотворителен бал за набиране на средства, с които ще бъде възстановена детско-юношеската школа по баскетбол „Приморец” във Варна.

Изпълнителката на „Ето ме”, която се върна на сцената само два месеца след раждането на дъщеричката си Мира, осигури за каузата модел на Just Cavali от колекцията 2013-2014 г. Половинката на Коко Динев се е представяла с роклята на концерта “12 години Телевизия Планета”, както и в една от коледните програми на телевизията.

Благородния пример на Емилия последваха колежките й Емануела и Есил Дюран. Поразяващата уста на фолка изпрати тоалет в синьо и черно, а Есил заложи на авторски модел от стартовата колекция при откриването на ателието й. Певицата, която с лекота лавира между даза и ориенталските рими, бе предоставила вечерни тоалети от свои колекции за красивите момичета, които бяха ангажирани с организацията на вечерта.

Кампанията бе подкрепена от областната управа и общинската администрация на Варна, Министерството на труда и социалната политика и бе уважено и от представители на Варненската и Великопреславска митрополия. Каузата в подкрепа спортната школа набра над 45 000 лв. от гостите и дарителите, участвали в събитието.