Фолкпевицата Емилия ще се завърне на музикалната сцена през юли. Повече от месец изпълнителката бе далеч от светския живот, след като през юни катастрофира тежко на магистрала "Тракия" с годеника си Жорж Башур. В ужасяващото произшествие загина 19-годишният ѝ доведен син Феди Башур. Емилия беше няколко дни на лечение в столична болница, а след излизането си от лечебното заведение обяви, че за неопределено време спира с професионалните си изяви. Певицата изпадна в тежка депресия и с любимия си Жорж не излизаха от дома си. Напоследък фолкпевицата постепенно започна се завръща към нормалния си живот.

Емилия е започнала отново да посещава фризьора си, за да възвърне изоставения си блясък. Емилия е възобновила и социалните си контакти. Тя отново се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като бивша телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки.

Източници разкриха, че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощните заведения. Заради неочаквания отпуск, в който излезе, тя пропусна да спечели няколко хиляди лева, а летният сезон е отлична възможност да навакса, тъй като предложенията от морето валят постоянно.