-Еми, как си, с какво се занимаваш напоследък?

-Преди малко се събудих и след два часа трябва да отида да взема малкия. Иначе се занимавам с музика! (смее се) Шегувам се, като всеки нормален човек си изпълнявам ежедневните ангажименти, като жена, майка и в работата, разбира се. Гледам да успявам навсякъде, друг е въпроса смогвам или не понякога.

-Упрекваш ли се, когато не успяваш в нещо?

-Има моменти, когато ми става мъчно за разни неща, най-вече за малкия, защото там дните не се повтарят, всеки ден е различен. Нормално е всеки работещ родител да си казва, че времето за детето все не е достатъчно. Иначе за другите неща, каквото и да не успееш можеш да го свършиш на другия ден.

-Иван за какво ти се сърди обикновено?

-Когато му казвам „не” за нещо. Или това не трябва да го правиш. Сърди ми се и казва: „Ти си много лоша!” Той много обича да му се позволява всичко, като всяко дете. Трябва да не му забраняваш, а няма как да стане това. Детска му работа.

-Последната ти песен „Кукла” стана хит. Върху какво работиш сега?

-С Оцко работим върху ново парче. Имаме вече цяла концепция и идея за клип. С него започваме от нулата без да е създадена песента, говорим за визията ми от там той, каква музика трябва да направи и т.н. Мисля, че вече сме готови и за един час трябва да влезна в студио и да я запиша. Надявам се пак да се хареса песента, защото след „Кукла” ме е страх.

Източник: сп. "Блясък"