Емилия е сред изпълнителите, които често подават ръка на млади таланти и ги подкрепят в първите им стъпки на професионалната сцена. Мнозина помнят, че първият музикален проект на Емрах Стораро като изпълнител на “Пайнер“, дуета “По такива си падам“, бе именно с нея. През 2019-та Емилия избра друг млад артист, с когото да обедини глас в съвместни песни.

Заедно с Денис Теофиков предложиха на меломаните два тотални хита - “Акула“ и “Тръгвай си“, а само преди броени дни певицата направи пореден жест към едно от най-новите имена в “Пайнер“. По време на свое участие в клуб в Хисаря, Емилия разпозна в публиката Даниела Пирянкова и я покани да се качи на сцената, за да представи дебютната си песен “Бомба“. Сингълът е дует с Джордан и се появи преди броени дни в PlanetaOfficial в YouTube и в стрийминг платформите. Пирянкова е бивша участничка в "Шоуто на Слави", където пееше редом с Крисия.


“Емилия е уникална певица и човек. Благодаря й от сърце за страхотния жест, а емоцията, която изпитах на сцената, изпълнявайки “Бомба“, никога няма да забравя“, споделя Даниела Пирянкова пред www.planeta.tv Изпълнителката, която живее в Хисаря разкри още, че в клуба е имало много нейни близки и приятели, чийто аплодисменти са и вдъхнали още повече увереност и са й донесли много позитивен заряд. Тя е щастлива, че “Бомба“ получи високите оценки на публиката и дори вече звучи извън пределите на България. Даниела Пирянкова призна, че често й се случва да получава поздрави с откъси от парчето от свои познати от Америка, Кипър и др.