''С Анелия никога няма да бъдем приятелки, защото не съм лицемер. Определено си подобрихме отношенията, защото преди бяхме в много обтегнати. Сега нещата са нормални.''

Това призна фолк дивата Емилия, която е съпруга на Коко Динев, пред TV7, пише ''Блиц''. Емилия коментира и друга предишна изгора на съпруга й – Нелина: „С нея сме в много добри отношения от самото начало. Ние сме от старата генерация и някак си си допадаме. Харесвам я и като жена, и като певица.”

Емилия опроверга твърденията, че има куп корекции по лицето си. „Явно ще разочаровам доста хора, но по лицето нямам корекции. Изписа се, че съм дала 30 000 лева за операции, но в това няма нищо вярно”, обяви тя.

Певицата призна още, че в последно време много се обижда, когато се твърди, че синът й – Иван, бил много лигав и двамата с Коко Динев не можели да се справят с него.



„Дразнят ме подобни твърдения, защото не отговарят на истината. Иван е толкова послушен и скромен, че няма накъде”, добави певицата, която тази година празнува 15 години на сцената.

„Започнах кариерата си на 17-18 години. Тогава подписах договор и си мислех, че съм най-красивата жена на света. Продуцентите ме създадоха, защото подписах на 17 и не бях пълнолетна. Никой не знаеше какво ще бъде Емилия след време, но нещата се получиха”, радва се певицата.

Попитана как гледа на факта, че фолк дивите се забъркват най-често с футболисти, Емилия с усмивка на уста каза, че явно е вдигнала много летвата, защото тя е с футболен президент.