В началото на 2001 г. на музикалния пазар се появява поредната млада и крехка девойка с амбиции да пее. Казва се Емилия и никой не предполага колко силен и уверен характер се крие под нежната й външност.

Една от първите й песни – „Весело момиче“, бързо става по-слушана дори от хитовете на доказани професионалистки в попфолк жанра.

Днес, десет години по-късно, същото момиче е станало истинска звезда, която знае цената на славата и стойностните неща. Научила е много за живота, преминала е през редица трудности и изпитания.

„Със сигурност мога да кажа, че просто с Коко Динев се обичаме. Нямам формула и рецепта как след толкова години още да се обичаме истински.

Да, със сигурност Вече не е същото, както в началото, то няма и как да е. Познаваме се много добре и сякаш сме по-спокойни, улегнали, и когато се погледнем, знаем какво мисли единият, и обратното. Или пък просто пораснахме един пред друг” – доверява Емилия.

„Много пъти сме се разделяли заради публикации по вестниците. И ако е имало някакви несгоди между нас, това е било единствено заради медиите. Защото всеки има самочувствие и се дразни от такива неща. Няма как да кажа това не ме дразни, защото не съм от жените, които ще оставят мъжа до себе си да прави каквото иска.

Знам си мястото, знам си цената и никога не съм казвала „ами както и да е, ще оставя всеки да си говори каквото иска“. Имало е напрежение, карали сме се като всяко младо семейство. И може би това е нашата грешка, или по-точно орисия, че сме известни” – споделя в интервю за „Уикенд за жената” Емилия, цитира mamita-bg.com.