Емилия изненадващо стегна куфарите за Дубай преди дни, пише HotArena.

Певицата принципно не е особен фен на любимата на родните ВИП-ове дестинация и изборът й на дестинация определено е непривичен за нея. Затова буди подозрения, че емирството не е избрано от нея, а от друг. Заради набързо организираната екскурзия, на певицата й се наложи да отмени няколко участия, без да дава обяснение за причината на продуцента си и собствениците на заведения, към които бе поела ангажимент. Явно й е било доста важно да замине за Дубай точно по това време.

Вероятно първата ви мисъл е, че Емилия и Коко Динев най-сетне са стопили ледовете помежду си и са заминали да се сдобрят окончателно сре дпустинята. Но, нищо подобно! Докато певицата е била в Дубай, Динев не веднъж е бил забелязан в столичната си кръчма, погълнат от работни ангажименти.

А любимата му грабнала двете им деца и отпрашила на хиляди километри. Не е ясно точно в какви отношения са днес родителите на Мира и Иван. Със сигурност, обаче, в главата на бизнесмена са се породили съмнения дали най-сетне Емилия не е решила да му го върне. Коко изневеряваше системно през годините, в които бе с певицата. А тя все се успокояваше, че той накрая се връща отново у дома. Въпреки че бе приела, че Динев не е мъж за една жена, тя все пак му би шута заради изневяра.

А близки на изпълнителката на "Калифорния" споделят, че покрай раждането на дъщеря им Мира коренно се е променила. Решила е вече да не търпи унижения и да бъде силна. А вероятно част от тази промяна е намирането и на нова любов. Така че, напълно е възможно Емилия да е заминала така спешно за Дубай заради нова любов, която я чака там.

Тя предвидливо взе със себе си и детегледачка, на която да повери децата си, докато тя се наслаждава пълноценно на времето, прекарано с новата си мистериозна тръпка.