След дуета с Емрах “По такива си падам”, с който зарадва многобройните си почитатели, тази седмица Емилия поднася нова изненада. Певицата публикува кадри от нова фотосесия, в която акцент е поставен върху елегантността и нежната женственост.

Емилия залага само на една визия, но представена в различни ракурси. Снимките веднага провокираха интереса на почитателите на изпълнителката, които не крият, че щастието и любовта са изписани на лицето й.

Със сигурност заслуга за красивите кадри има и екипът, на който певицата се довери - Антония Йорданова /стил/, Момчил Спасов /коса/, Никола Иванов /грим/ и фотографът Костадин Кръстев - Коко.

снимки: Костадин Кръстев - Коко

По всичко изглежда, че “По такива си падам”, ще бъде един от хитовете на сезона, защото подмина 2 милиона преглеждания в PlanetaOfficial за седмица и в момента е под номер 2 в секцията “Набиращи популярност” в YouTube. Многобройните участия на Емилия също са отражение на успехите й. Три дни тя ще бъде в центъра на клубния живот в София, а следващата седмица срещи с нея предстоят и за почитателите й извън столицата.