Тази седмица в “Поверително от NL” певицата Емилия разкрива душата си пред съпругата на Елин Топузаков – Весела Тотева.

До сега певицата категорично отказва телевизионни участия, разочарована от клюките и интригите, изписани по неин адрес. Емилия ще се разкрие в емоционално интервю с най-добрата й приятелка, Весела Тотева. 

С огнен цвят в косите и променена визия, звездата на поп-фолка, се появи пред бременната в седмия месец футболна съпруга. 

Пред изумения поглед на водещата, певицата заяви: „Исках да съм по-различна.  Вдъхнових се от  „Великолепният век” и по специално от героинята Хюрем Султан. Коко и аз с удоволствие гледаме турския сериал по TV7”.

Весела и Емилия си спомнят щастливите и тъжните моменти, през които са преминали заедно и споделят плановете си за бъдещето.

Фолк звездата е категорична: „Аз няма да си трия миналото – нито пък искам той да си изтрива неговото!''

Въпреки това изпълнителката призна, че от миналото си би изтрила много хора. Със сигурност Анелия не е една от тях, стана ясно в разговора между двете приятелки.

„Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия. С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата - Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим”.

„Не искам повече интриги!”– каза пред Весела Тотева Емилия, и в заключение се обърна към Николета Лозанова с думите: „Предаването ти е много американско”!