Поп – фолк певицата Емилия и нейният мъж Коко Динев внесоха светъл лъч в тъжното и скучно българско ежедневие.

Те съвместно заявиха, че тяхното малко момченце е нещото, което ги радва и им помага да преодоляват тежките житейски несгоди.

Въпреки че имиджът и на двамата е до известна степен скандален, тяхната слабост към четиригодишния Иван показа друга страна на характерите им, за която повечето хора дори и не подозираха. Оказва се, че тяхното малко момченце вече знае да чете като възрастен, без да се запъва и срича. Това накарало гордият татко Динев да се хвали навсякъде, че си е родил и отглежда вундеркинд.

Понеже отсега забелязвали интелектуалните наклонности на сина си, Емилия и Коко обмисляли да го изпратят на училище, веднага след като малкият навърши пет години. Загрижените родители не искали да похабяват таланта му и били готови на всичко, за да му помогнат да се развива.

''Радвам се, че имам толкова красиво и умно дете. Това е знак от самият Господ – Бог, който ни показва, че живеем по правилния начин. Готова съм на всичко, за да му помогна да успее и да уреди живота си'' – споделя щастливата певица.

Емилия разкрива, че още преди да се драгосат с Коко Динев, някакъв врач предрекъл, че в близко бъдеще ще има син Иван, който ще бъде изключително умен. Таткото на детето пък щял да бъде известен бизнесмен, който ще я обича до края на дните си, въпреки че в аурата му се забелязвало силното присъствие на друга жена. Така и станало – не след дълго певицата и бившия футболен бос се залюбили и заживели щастливо, пише skandalno.net.