Фолк певицата Емилия публикува пост във Фейсбук, който явно е засегнал много от приятелите й, заради което на пайнерката й се наложи да се извини на всички засегнати.

"Човек" е този, който има семейство...", се оказа коментарът на изпълнителката, който явно е успял да разбуни духовете сред най-близките й хора.

Именно по тази причина, няколко часа по-късно Емилия написа нов пост, чрез който обясни какво е имала предвид и се извини на тези, които са се засегнали.

"Много лично са приели някои от приятелите ми поста, който публикувах, извинявам се ако съм засегнала някой!!! Публикувах го защото ми хареса, преди всичко като мисъл и мисля, че всеки човек който има семейство е по-добър във всяко едно отношение и може да създаде такова, защото знае колко е ценно и скъпо да го имаш. "Семейство" съм имала в предвид нашите родители, нашите баби и дядовци, нашите роднини и деца.... Ако и вие имате тези хора до вас и са ви живи и здрави, значи сте "Щастливи хора" и живеете пълноценно!", написа Емилия, пише bliasak.bg.