Емилия е буквално като преродена след раздялата с Коко Динев.

Миловидната певица все по-настоятелно се опитва да се сдобие с имидж на изкусителна провокаторка. След раждането на дъщеря си и най-вече след раздялата с бащата на децата си, Емилия подкъси полите и увеличи деколтетата. А такова чудо да се щракне почти без дрехи не се бе случвало от години!

Явно под негативното влияние на Динев, певицата се е чувствала не достатъчно сексапилна, за да го демонстрира на всички. А може би и той й е забранявал подобни своеволия. До преди няколко месеца Емилия не бе и много за показване, защото качи доста килограми след второто си раждане. Но сега желанието й да натрие носа на бившия си и да бъде красива за новия мъж до себе си надделяха, пише Хот Арена.

А резултатът е налице и тя не се свени да го покаже! Няма как да кажем на черното бяло -певицата е свалила доста и видимо се чувства добре в кожата си.

Разбира се, винаги ще се намерят хейтъри, които да я упрекнат, че не е слаба като фиданка. Но не е ли най-важна усмивката, която блести на лицето й, щом се види по бански?! Със сигурност виновник за нея е не само отслабването й, а и тайният й любим, който я кара да се чувства красива и желана. Затова и Емилия иска да покаже на всички, най-вече на Коко, колко прекрасно се чувства и изглежда!