Фолк певицата Емилия шашна зрителите с тоалет, който обаче не беше адекватен за изявата й в обеден блок като "На кафе". С бухналата рокля, пайнерката можеше да се котира в някой от следващите си видеоклипове, но очевидно целта е била да се покаже в сценична екстравагантна визия. "Днес съм като торта", презентира се самата звезда.

"Това е рокля за червения килим или за снимките на някой видеоклип. Но очевидно Емито не разграничава правилните моменти, когато трябва да си облечен така", коментираха изявата й при Гала.

Емилия явно е забравила годините, когато носеше доста по-адекватни спрямо случая роклички, макар скромни и неособено скъпи. Напъните обаче да бъде шармантна и екстравагантна предизвикват комични асоциации, а липсата на адекватно решение от стилист си проличава. 

"Ако след Гала е на детски рожден ден - ще я разберем! Но уви тя просто се опитва да бъде като Галена", порицаха я попфолк фенове. От известно време насам тези сравнения доста често атакуват крехката бивша блондинка. Едва ли е приятно да те сравняват постоянно с друга колежка, но явно за Емилия няма проблем.