Фолк певицата Емилия се обезобрази за пореден път.

Половинката на Коко Динев си съсипа лицето с операция за 20 бона дни преди турнето на Пайнер.

Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ опънала бръчки при виден столичен хирург. На него Емилия се довери и за направата на силиконовия си бюст преди време.

За разкрасителната процедура половинката на бизнесмена Коко Динев броила 20 хиляди лева, а доста средства дала и за избелване и полиране на зъбите.

Веднага щом разбрала, че ще е част от концертната обиколка на телевизията и тази година, певицата впрегнала всичките си усилия и ресурси, за да не отстъпва по нищо на по-младите си колежки. За да лъсне имидж, Еми не пестяла нито средства, нито време, ала резултатът е плачевен. Хубавото някога лице на чалгаджийката е парализирано от вредните в такива количества инжекции, очите й са изцъклени от опъването на кожата, мимики изобщо няма.



Близките й са категорични, че безбройните интервенции напълно са загрозили Емилия, вместо да постигнат обратния ефект, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

„Решена е да сложи всички в малкия си джоб и да докаже, че е все още във форма и по нищо не отстъпва на останалите. Да изглежда перфектно се е превърнало в някаква фикс идея за нея, направо се е вманиачила. Само дето от толкова интервенции, най-много да се обезобрази”, коментират близки на звездата.

Злите езици пък шушукат, че певицата се притеснявала, че няма да се представи на ниво, защото тази година бюджетът на турнето е изключително орязан и няма пари за пищни декори и костюми. Коко Динев пък категорично отказал да плати за екстравагантните прищявки на жена си този път и отрязал мераците й още в зародиш.



Трън в очите на Емилия била най-вече колежката й Мария, която разполага с най-много средства, тъй като за визията на шоуто й плаща възлюбеният й Христиан Гущеров.

„То не са лимузини, не са пушеци, танцьори, хореография… Не стига, че се уреди с връзки, ами сега и най-добре ще се представи”, гневяла се блондинката пред приятели.

Междувременно Емилия се появи на участие в клуб в Стара Загора с разголен тоалет, който освен че разкриваше сланинките по талията й, прозираше до такава степен, че изпод роклята лъснаха специалните лепенки, които певицата си бе залепила, за да прикрие зърната си.

Припомняме:

Обществена тайна е, че турнето „Пайнер 2014” ще е най-слабото в историята на чалга телевизията. След като дълго време беше под въпрос, концертната обиколка ще обхване рекордно малък брой градове, а за първи път на някои места има дори билети за вход. Голяма част от звездите на компанията пък или отказаха доброволно да участват, или не бяха поканени да се присъединят към събитието.