След масовия отлив на топ звезди от концерта, с която в "Пайнер" отбеляза 18-я рожден ден на телевизия "Планета" в началото на декември, и последвалия махленски конфликт в Мрежата между собственика на компания инж. Митко Димитров и бившата му прима Андреа, налице е поредната интрига около димитровградската чалга люпилня.

От малко повече от година упорито се мълвеше, че една от "златните кокошки" на Пайнера, Емилия, планира да се отдели от фирмата, припомня предаването на ПИК "Жълтите новини". Макар името й все още да фигурира в каталога с изпълнители, тя продължава напред като самопродуциращ се артист. Но частично ще продължи да работи и с компанията, предимно в частта, касаеща участията й из ведомствените заведения на фирмата.

Емилия потвърди за голямата промяна чрез последния си клип "В София дойде" - дует с Аристос Константину. Парчето и видеото към него не са реализирани от "Пайнер", а техен продуцент е самата Емилия. Тя ще продължи в същия дух с помощта на богатия си съпруг Жорж Башур, коментира "Жълтите новини".