Фолк певицата Емилия винаги е твърдяла, че с любимия й Жорж Башур са родени един за друг и затова са се срещнали. "Понякога си мисля, че Господ просто събира двама души. Не знам дали той ме намери или аз него. Познавахме се просто като певицата и бизнесмена. Оказа се, че винаги сме имали привличане, някакъв таен копнеж помежду ни. И мълчаливо всеки си е таял усещания и чувства, докато се събрахме", сподели в интервю за "Телеграф" изпълнителката.

Въпреки идилията им, тя не може да се отърве от едни и същи обвинения, отправени от недоброжелателите, а именно, че е развела бизнесмена. "Май цял живот в това съм обвинявана! Ако някой ми каже, че жена или мъж може да ни раздели в момента, няма как да повярвам. Ако един ден ние не се разбираме и нещо се разклати в нашата връзка, не мисля, че жена или мъж ще е причината за това", категорична е звездата, която преди години разведе и колежката си Анелия с Коко Динев, но пък с него имат игра още преди това.

Голямата страст между тях се развихрила сред природата, издава още певицата. "Жорж има много хубаво ловно стопанство край София. Там ни се случиха най-хубавите неща – сред природата ми предложи да се оженим, там ни беше годежът. Бяхме с няколко най-близки приятели и той ми каза: „Обичам те! Довери ми се и всичко ще бъде наред“. Аз всъщност чаках години наред тези думи някой да ми ги каже истински", емоционална е екс-блондинката.