Страницата „Коко Динев“ е затворена и Еми предпочита да си спомня мъжете, които са я правили щастлива преди него. Изпълнителката от „Пайнер“ споделила с феновете си свои стари фотоси, пишат от „България днес“.

Фотосите са правени по времето, когато Емилия била току що омъжена за митничаря Красимир Георгиев.

Огромна усмивка грее на лицето на Еми, а бившия й съпруг прилича подозрително много на Динев, пише kliuki.bg.

Еми си пада по едричките момчета, тя неслучайно се опита да потърси подкрепа и опора в такива, но досега не е постигнала голям успех.

Снимките от сватбата на певицата провокираха одобрителни коментари от почитателите й. Някои от тях я отрупаха с комплименти и й написаха, че е най-красивата булка.

На повечето снимки от миналото, Емилия е със скромно облекло, фотосите са любителски и напомня за времената, когато не се ползваха програми, които да скрият недостатъците.

Много хора се запитаха дали тази носталгия по миналото не значи, че певицата иска да се върне при Краси. Запознати казват, че двамата много се разбирали, докато славата на певицата не се разраснала и тя не се запознала с мъже като Динев. Други подозират, че пайнерката нарочно пуска ретро кадрите, за да накара Коко да ревнува или поне да мисли за нея.

Възможно в живота на Еми да има нов мъж, с който тя да се забавлява. Анонимен фен й оставял рози и любовни послания на капака на колата й и като нищо ентусиастът да е успял да влезе в пряк контакт със самотната фолк певица.

Вижте още стари снимки на Емилия във фотогалерията:

Стари снимки на Емилия