Пикантна мълва се носи из светските среди.

Преди да срещне голямата си любов Мария Християн Гущеров бил гадже на фолк певицата Емилия, пише HotArena.net.

Лошото не било, че двамата си прекарвали приятно, а че това станало след брака на Емилия с Коко и след раждането на сина им.

Двамата решили да не се мяркат пред чужди очи и наели яхта. С нея направили круиз из Средиземно море и се отдавали на страстта си. За тази забежка не знаел никой. Коко мислел, че се е скрила в хотел и ближе рани. Точно преди тя да му изчезне, двамата здраво се скарали.



Докато тя била бременна, а после докато се суетяла с бебето, той намерил утешение в обятията на друга фолкаджийка. Нейното име остана тайна, но всички знаят за забежката му и ненапразно го наричат осеменител на дамите от бранша .

И докато той изживявал романса си, Емилия го накичила със същите рога, даже по-големи. Тя си прекарала страхотно с Християн и даже мислела да се мести при него, когато мъжът й се усетил, че ще оснате и без съпруга и без син.

И разводът му ще струва майка си и баща си. А зад гърба си вече имал един скандален развод с Анелия. И едно зарязано при нея отроче. Така че двамата си стиснали ръцете, решили да загърбят миналото и да дадат шанс на брака си. Коко обещал, че няма да кръшка и спзил обещанието си за цели две години. Иначе заплашил, че ако тя го напусне, ще й вземе детето.

Христият Гущеров пък не страдал дълго и си намерил Мария, с която още си играе на любов и е най-големият й благодетел и възпитател на дъщеря й.

Романсът между Гущеров и Емилия издадоха хора от екипажа на яхтата, които вече не работят там и смятат, че могат да се разприказват, пишат от skandalno.net