У нас половинката на Кубрат Пулев не е приемана с такова уважение, каквото в чужбина, смята Емилия. Затова според нея феновете тук трябва да взимат пример от меломаните извън страната и да се радват на международните успехи на нашите звезди.

"Говорихме с Кирил Чалъков за Андреа колко е известна в чужбина, даже ми разказаха и мои познати, и Кирчо - гримьорът, че в Сърбия толкова много хора е събрала и толкова уважение. Като истинска звезда са я посрещнали там, с голям респект и уважение. Много ме зарадва това нещо, защото мисля, че тя е много интересна, много интелигентна жена, има някаква харизма у нея", разказа пред signal.bg певицата, цитира blife.bg.

И като доказателство, че няма капка завист в думите й, Емилия отбеляза, че именно подобни успехи зад граница ще прославят родината ни и хората ще разберат, че тук има талантливи момичета и момчета не само в спорта, но и в музикалния бизнес.

"Аз съм патриот и се радвам на такива неща. Честно и откровено го твърдя това нещо, че за всеки един българин бих се зарадвала, каквото и да представя той", признава Емилия.