В интервю за светския сайт paparazzi.bg поп фолк певицата Емилия не пожела да даде яснота относно отношенията си с Коко Динев, нито пък да потвърди или отрече слуха, че Преслава е бременна от него.

"Няма да коментирам нищо по този въпрос и нищо относно личния си живот. Нямам си на идея какво се случва в живота на другите хора", споделя блондинката.

"Отдавна наградите на Планета не са приоритет за мен", отговаря изпълнителката относно въпроса дали се смята за подценявана.

Отмъстителна ли е Емилия И какви са вълненията й относно първата роля в киното?

"Да се пробвам в киното е голямо предизвикателство за мен. Отначалото малко ме беше страх. Поканата дойде специално от продуцента на "Отплата". Аз и моите продуценти в крайна сметка се съгласихме. Опитвала съм се да отмъстя, когато някой ме е наранявал, но никога не съм успявала да стигна до край. В крайна сметка всеки си получава заслуженото и идва мига за отплата..."

"Случвало ми се е да се гледам в огледалото и да не се харесвам. Зависи от това в какъв етап се намира човек", категорична е красавицата.

Междувременно стана ясно, че през месец май тя ще издаде и новия си албум, който най-вероятно ще бъде представен с промоция. "Мисля, че Галена направи доста различна промоция, Андреа също. Промоция може да се направи по много различни начини. Всичко зависи от самия изпълнител. За мен обаче старите промоции в Приказките бяха най-хубавите", казва Емилия.



Снимка: Константин Кръстев - Коко