Емилия е прибегнала да нетрадиционни методи за зачеване, за да закрепи отношенията си с Коко Динев.

Жената до Коко Динев от години прави отчаяни опити да забременее повторно. В последно време те й станали като фикс идея, защото била наясно, че едно дете ще скрепи връзката й с любителя на фолк певици Динев.

Отчаяната Емилия предприела крайната мярка да се допита до известна знахарка в Русе, която да я избави от безплодието. Дамата със специални способности забъркала на певицата отвара. Тя дала ефект, който в момента расте в корема на Еми.

Това добре, но бременността се очертава да бъде доста тежка и Емилия отсега страда от постоянно неразположение. Тя обаче е длъжна да изпълни поетите си ангажименти до края на месеца, когато излиза в майчинство. Докато този чакан момент настъпи обаче, тя ще трябва да се размотава изтощена и с голям корем по дискотеки и балове, пише "Шоу".

Емилия явно е очаквала трудностите при бременността да започнат от по-късно. Сега на нея ще й се наложи да слезе от сцената точно в пика на кариерата си.

Всички са категорични, че в момента е най-близо до статуетката за певица на годината, но тя отново ще й се изплъзне, за разлика от смяната на памперси.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук