Емил Чолаков е палавник не само на екрана, но и в леглото, одумват го колегите му в Би Ти Ви.

Синоптикът влязъл в устите на всички в медията след като наскоро признал каква е тайната за успешния му почти 10-годишен брак.

Оказва се, че чаровният водещ на времето е доста разпален мъжкар и държи много на редовните интимни отношения с половинката си Краси, от която има дъщеря Ема.



За да поддържа горещи страстите в брачното ложе, Чолаков редовно се снабдявал с различни играчки и костюми от секс магазини, с които изненадвал жена си.

Краси, с която се запознал в дискотеката в родния им Гоце Делчев, също си падала по палавите игри и нямала нищо против експериментите.

Емо бил категоричен, че така се запазва здраво семейство и посъветвал всичките си колеги да не се срамуват и да опитат. Той дори си признал, че харчи доста пари в сексшоповете и вече имал карта на ВИП клиент, с която получавал сериозни отстъпки.



Предложил и на колегите си да ползват неговото намаление, ако решат да заздравят връзките си с нестандартни удоволствия.

„Да му се не надява на Емо какъвто е усмихнат и непринуден като детенце, какъв секс маниак и мачо се оказа”, дивят се в Би Ти Ви, пише pik.bg.