Въпреки че успяха да се справят за рекордните 2 минути и 20 секунди с първото изпитание за сезона, Вилияна и Станимир от Варна се затрудниха с изпълнението на последвалите задачи и това ги изправи на елиминации срещу Мариета и Георги от Ловеч. Любителите на високите скорости и екстремни преживявания успяха да натрупат сумата от 5 500 лв., която загубиха след първите елиминации.

Всяка от останалите двойки имаше възможността да обсъди и прецени за кого да даде гласа си, като базираха решението си не само на симпатии, но и на стратегии за предстоящите изпитания в „Един за друг“. Така седем двойки избраха напред да продължат Мариета и Георги, а две гласуваха за Вилияна и Станимир.

„Участието в „Един за друг“ ще остане един невероятен спомен за нас и сме сигурни, че нито едно от нещата във формата няма да ни се случат отново. Пожелаваме късмет на всички! Това е игра и сме в етап от нея, в който се налага да се вземе решение коя от двойките да не продължи. Ние оставаме със страхотно чувство от играта Единственото, за което съжаляваме е, че няма да можем да участваме в останалите предизвикателства.“ – споделиха Вилияна и Станимир веднага след като напуснаха предаването. Те се връщат при двамата си сина във Варна, където тя работи във сферата на хазарта, а той има собствена фирма за дограма.

„Беше много емоционално още от самото начало. Не знам как ще бъде занапред, а това е само първата елиминация. Нищо не е сигурно – победителите в първото изпитание могат да напуснат само няколко дни по-късно. Благодаря на Вилияна и Станимир, че се впуснаха в това приключение. За мен бе удоволствие да се запознаем. Вярвам, че въпреки отпадането им, наистина са родени „Един за друг“, сподели водещият Емил Чолаков след като стана ясно коя от двете двойки няма да продължи в надпреварата.

снимки:pr